28/12

Julen kom och gick. Bra jul ska tilläggas. :)
En mindre bra sak var att Morfar åkte hem igår... Tycker jag inte om!! Men som mamma säger han måste åka hem för att kunna komma tillbaka. *hmm* Han skulle ju kunna flytta hit :) Men men.

Fick väldigt fina julklappar. Orkar inte rabbla upp alla nu men det kommer. :)
Sitter på jobbet, tror folk liksom jag har överbelastat kortet under julen, väldans lugnt här nu!

Trixade in Windows 7 på laptopen inatt/idag! Grymt snyggt :) Hehe kanske inte hur det ser ut som är det viktiga egentligen va? Men de va snyggt!!!

Skulle dra ner Maria och Fredrik på GH någon kväll med. Vet dock inte hur man ska lyckas med det och med vad man ska muta dom med :) Tips?


[ta hand om det som betyder något]


Katten på råttan och Elin i soffan.

Igår mina vänner skulle ni ha sett mig. Lite kul i eftehand men inte då kan jag lova.
Katta har under 2 dagar vart helt gaaln, suttit vid TV-bänken och vaktat. Trodde han pillat under nått som fastnat så tog en galge och sprätte runt lite. Inget hände och katta va lika knasi. Så igår tog jag en paus från rensning av garderoben. Satt i soffan med benen på bordet (tacka gud för det - annars hade jag kastat datorn i taket). Ut från tvmöbeln springer en liten näbbmus, stor som en tändare ungefär. Alltså gigantisk...
Katten som lungt ligger och sover på soffan fattar inte mitt komando när jag lugnt och sansat kallar på honom.
-Kom vännen.
-Smirnoffen kom ska du få mat.
-Psss, psss,psss PSSSS PSSSS!!!
Ingen katt kom.
-SMIRNOFF!!!
-Nej men vafan.
-Nu JÄVLAR kommer du din....
-SMIRNOFF FÖR HELVETE!
Satt så ungefär 4 minuter och den gigantiska musen springer runt på golvet. Sedan sprang jag in i sovrummer beväpnad med en trumpinne till Rockband, tog katten och satte ner honom på golvet. Han titta på mig ungefär som nu får mentalvårdarna komma och hämta dig tokkärring.
Hoppar upp i soffan hoppar pekar gestikulerar och hotar katten med förvisning om han inte tar musjäveln. Tillslut upptäcker musen fara och försöker ta sig tillbaka till tryggheten bakom tvn. Då uppfattar katten till min stora glädje. Jag trodde att min super katt skulle sluka äcklet helt, ja iaf inom 10 minuter. Men icke, min katt försöker se det roliga i allt så han ska leka med den lilla äckliga saken. Vad som då händer är att katta tappar bort musen. Så Elin får ge sig in i jakten. Pekar (fortfarande utrustad med trumpinnen) där vännen är den - DÖDA!!!
Icke sa nicke, vi ska leka ett tag till. Då tappar jag fattningen IGEN!
Skriker till katten:
-Nu jävlar är det du som äter upp äcklet. Eller vill du jag ska döda den åt dig? Kanske flå den, plocka ut inälvor steka den i lite smör med kantareller?
Sen åkte jag till sunne, hade hoppats mitt problem hade försvunnit när jag kommer hem igen. Går in till grannen innan jag vågar mig in efter sunne resan. Sitter där bra länge och tycker synd om mig själv. Vi kommer överens om att jag antagligen ska gå in och kika eftersom min katt inte är den snabbaste bilen på banan skulle det inte förvåna någon av oss om musen ätit katten.
Kommer in och katten markerar inne i garderoben under en trälåda. Lyfter och katten fångar då musen. Men lägger den duktigt på mina fötter, smart nog hade jag skor :P
Till slut efter mycket hårda ord och många hot lyckas jag mota ut katten med musen i munnen med en kvast...

Detta var min mycket händelserika onsdag....

Och jag ÄLSKAR min dumma lilla musdräpare. :)


RSS 2.0